Имате сайт и желаете повече посещения за него. Това е което търсите.

петък, 16 ноември 2007 г.

Секссссссссс




Дойде време разделно да си поговорим и за секса. За наличието, липсата или перверзии разни. За мен секса е най-хубав в НАЧАЛОТО. Няма значение какво точно начало, стига да схващате за какво става дума. Тогава страстта е най-силна, има плам и огън и нещата стават просто от самосебе си. Провалите също. Тогава имаш чуството че от докосванията му/и ще свършиш, че искаш в същото време това да продължава вечно и в повечето случаи го правиш- ако не вечно то поне доста пъти. Това значи ли, че в дълготрайните връзки липсва хубавия секс? В повечето случаи- не съвсем- ако партньорите се познават, знаят как да си доставят удоволствие и се получава. Но е трудно да правиш всичко което ти минава през главата (особено при развинтена фантазия) със постоянния партньор, нали? Него/тях може да ги пробвяш с някоя еднодневка, особено ако имаш щастието да не го видиш повече. Стига да си достатъчно разкрепостен или дори в някаква степен перверзен, секса никога няма да ти омръзне. Или по-точно в късна степен, защото отегчението от еднообразието в секса и постоянното търсене на нови неща е също вид патология. Ето и някои видове секс, които намирам за патологични в някаква степен. Нека първо дадем елементарно обяснение на термина „патология” за да не стават грешки. „Патологията е отклонение от нормите, а нормите ги поставя обществото.”Това е съвсем елементарно обяснение и умишлено не добавям термина „ненормален”,защото се налага в следствие да се впуснем в ненужни обяснения на това- какво е „ненормално” и кой всъщност определя нормите „нормален-ненормален”. Тук въсщонст ще възпиремем „патологичен” в смисъла на перверзен/извън нормите.Така че:
1.Секс с животни - Тук коментара е кратък- това си е чиста патология. Няма да отделям специално място и на яденето на разни отходни материи, така че ги прибавям към Патология №1.
2. Педофилия/Некрофилия - Крайно съм против. Няма смисъл да обяснявам защо, нека приемем, че от педофилите става чудесен домашен сапун. И е евтино...
3. Садо/Мазо – Всъщност не го намирам за особено патологично, особено ако и двамата партньори го искат. Мен веднъж ме офертираха за такъв секс и ми бе обяснено,че се използват игли. Не разбрах как точно, но ме втресе и отклоних любезното предложение. Ако искат да се кълцат,бият, плющят, ритат, хапят и пр.- абе да го правят, но без мен.
4. Фетишизъм – В умерена степен, може и да не е патология. Но да ми смуче пръстите на краката за да свърши- айде на някой друг. И не давам да ми душат гащите. Но мога да му подаря един чифт
5. Травестизъм- ами това не ми е патологично. По-скоро е объркана самоличност. Не ми пречат и нямам против
6. Гей/Лесбийка- Това още повече не ми пречи. Даже бих ги пробвала в тройка J
7. Групов секс - Ми твърд привърженик съм. Харесва ми и знам, че е патологично да си мешат хората соковете и да не знаеш кой кога ще те подхване, но в това му е чара. Не одобрявам само размяна на двойките, себелюбието ми не го приема.
8. Воайорство - ами фен съм му. Патологично е, но е възбуждащо. Към тази категория отнасям и виртуалния секс. Обичам също и да ми говорят по време на секс- някакъв вид слухов онанизъм....:-)
9. Играчки/Стимуланти – Абе тука е трудно даже да говоря за патология. Категорично „ДА”. Дори и леките дроги мога да прибавя. По-готино е и по-разнообразяващо.
10. Нимфомания/Секс маниак - Това си е болестно. Така, че не мога да се изкажа компетентно.
11. Перверзии: ролеви игри, снимане, анален секс (все пак говорим за различния от „нормалния”секс), връзване, умерено драскане, хапане грубост в граници и т.н. Съгласна съм. Ако и двамата партньори го желаят, няма нищо странно или нередно. Всъщност би трябвало всеки да знае, дали партньора му не иска да направи някое от тези неща.
И така. За тези се сещам сега. Нека това е статия с отворен код- всеки който иска, може да коментира и да добави вид перверзия и/или патология. Можем да създадем някакъв уникален патологичен речник....:-) Пишете!

5 коментара:

seth каза...

Kе разбрах защо аджеба слагате знак за равенство между педофилията и некрофилията. Некрофилията е толкова приятна...

Анонимен каза...

Не е знак за равенстно, Seth,сигурна съм,че да лупаш разни бабки е адско забавление! Просто се правя на интелигентна как отбирам от термини...:-)))

seth каза...

Ах, колко млади женици напущат този свят...

Анонимен каза...

И мъже, нали?А животни?Некоя подута кравка? Признай, че те тегли!:-))Голям образ си любими мой Сетх!

Анонимен каза...

1.Яденето на отходни материали е "скат", също и "писинг"може да се добави (ме съветват приятели)
2.Пропуснала съм фистинга-той също не мога лесно да прибавя към патологията, защотото, след като има толкова привърженици (всички гледат порно с фистинг, мамка му)
3.Страпон-с две ръце "за" :-)
4.Римминг-зависи от нагласата, но не е патология.
5 И о боже господи, май остарявам съвсем съм пропуснала "кътинга"-който ме кара да потръпвам дори само при мисълта за него. Твърдо "Не"!

Bulgarian TOP012345