Нужни продукти:
1/2кг.свинско и 1/2кг.пилешко месо без кости
0,700 кг.картофи
3-4 моркова
2-3 с.л.майонеза
1 с.л.горчица
½ пакетче топено сирене
Сол, черен пипер, чубрица, червен пипер, малко босилек,масло или олио,
Зеленчуците се нарязват на едро и се слагат в гювеч с мазнината и вода да ги покрива. Задушават се 10-15 минути и се добява месото нарязано на по-големи хапки. Добавят се солта и подправките.След 20-25мин при задушаване на 200°С се прибавят горчицата,майонезата и топеното сирене.Обърква се добре. Готвят се още ~80 минути.Става страхотно! Да си оближеш пръстите!
1 коментар:
Звучи вкусно.
Публикуване на коментар