Имате сайт и желаете повече посещения за него. Това е което търсите.

понеделник, 3 декември 2007 г.

“Интернет запознанствата-Или защо не всички мъже са еднакви”

В 21-я век, Интернет обществото набира лавинообразна скорост. Няма чат, форум или блог, където да не сте попадали на следното(цитирам един приятел вещ в чатърското изкуство):“хи - как си -ок -асл -12 -каспичан-хермафродит- ю- 12- тутракан- неопределен- браво- мерси- да- бай- бай- айде”. Пропуснал е само: “Имаш ли снимка/камера/микрофон/женен ли си/искаш ли да ми го видиш?” И до като кажеш “Не!” и вече Го виждаш. От тебе се очаква най-малкото да припаднеш от възхищение, незабавно да се възбудиш, да за почнеш да мастурбираш, да стенеш, да викаш и т.н Ако изключиш видеото, за миг образът изчезва. Махаш го от листа с абонатите и ако си достатъчно глупав да не го блокираш, започва психологичната атака :”Здравейтамлиси”. Разбира се не винаги е така. Говоря само за 80% от потребителите на Интернет. Най-често мъже. Най-често на възраст от 13-20г. Има една малка част обаче, която не се вписва в тези порядки. Трудно дава лични данни, дори ника си в Скайп, увърта и го раздава тежко. Когато и ако свали гарда, се оказва, че случайно си попаднал на Свестен Тип. Говорите си общи приказки, е чат-пат се стига и до сексуални теми, но в общи линии е ненатрапчив, с добро чуство за хумор и приятен събеседник. До като се усетиш, започваш да се взираш в листата, дали е онлайн и пренебрегваш останалите. От тук също има варианти. Вариант А: Влюбваш се и почваш да мечтаеш за истинска среща. Вариант Б: Забавляваш се с Лицето Х и си прекарвате просто чудесно, някъде до малките часове. Пак го търсиш и го очакваш, но нещата се свеждат по-скоро до приятно прЕкарване на свободното време. Което всъщност постепенно, ако има такава възможност става е и работното време, времето за сън, домашни задачи, срещи с приятели и т.н. Въпросът е да съумееш да задържиш отношенията ви в нормални граници, което в този тип връзки е малко трудно. Съзнателно или не, но се изгражда образ на почти съвършения човек – хубав/а, интелигентен/а, сексапилен/а, забавен/а- абе Съвършеният човек. Падаш от смях на най-глупавите вицове, намираш всяка мисъл за блестяща и тайно в себе си запрочваш да съжаляваш, че не си срещнал този човек по-рано (особено ако си обвързан в настоящия момент). Дали в действителност личността от другата страна отговаря на образа, който си изградил за него, това вече е тема на друг разговор. Най-вероятно не. Но пък за сега, не искаш да знаеш, толкова ти е приятно с него. И продължаваш да следиш контактите си с нетърпение, да видиш дали ника му ще се появи онлайн. Когато това стане, чустваш почти перверзно удолетворение. Той/тя е твой/я поне за малко. А в главата ти минават всякакви измислени от теб визуални представи. Една от друга по-хубави. Така, че в заключение искам само да кажа- за сега се чуствам щастлива, че те има. А и още нещо се Сет(и)Х , кога ще си онлайн??? :-))))

3 коментара:

Анонимен каза...

Гореописаната ситуация е огледално отражение на нещо, което и на мен ми се случва.
Повечето жени, с които съм имал вземане - даване по чатовете изнасят много слаба интелектуална и друга продукция. Дали защото ги мързи, дали защото просто нямат потенциал - не мога да гадая, но и не мога да отсъдя.
Горе - долу преди 5-6 месеца попаднах на една интересна млада дама в един чат, който дори не си спомням. След като успешно премина множеството препятствия, с които съм се оградил (не толкова от съображения за сигурност, колкото за да избягам от и без това обкръжаващата ни простотия), чатенето с нея се превърна в неразделна част от моето ежедневие. За разлика от горния случай, ние се видяхме. Бих казал, че очакванията ми да се срещна с една интересна, забавна и красива млада жена се оправдаха на повече от 100%. Оказа се заета, но не бих казал "за съжаление". Просто, защото това по никакъв начин не ограничава възможностите за едно интересно и многоаспектно общуване. Радвам се, че я има и също така се радвам, че всеки път има с какво да ме изненада, демонстрирайки своите многообразни дарби.

Анонимен каза...

Казват,че никога не е късно, да станеш за резил....

Анонимен каза...

Да, никога не е късно и няма имунитет срещу орезиляването :)

Bulgarian TOP012345